Doua Mii Paisprezece

Simt din nou nevoia sa scriu pe blog! Dupa atata timp de facut nimic! Mi-am cam lasat pasiunile de-o parte si asta ma îngrijoreaza. Nu tu poezie, nu tu citit, nu tu cantat, nu tu nimic. Încep sa cad si nu vreau sa cad. Pentru ca-mi pasa prea mult de ce cred altii si de cum sa-mi creez lumi. Zilele astea tot ce stiu sa fac e sa dorm, sa ma uit la filme sa bou baltii si sa 9gag. E foarte placut, dar nu stiu unde-a disparut fata aia de anul trecut.

Sa nu fiu înteleasa gresit; nu îmi pasa de ea, îmi pasa de mine. Pentru ca simt ca îmi lipseste uneori. Am ratat postarea celei de-a doua poezii luna asta pe LicArt. Nu am avut nici inspiratie, dar, sincer, nici nu mi-a pasat. Si daca nu mi-a pasat atunci de ce naiba m-am bucurat atata ca am o semifinalista? Pentru ca îmi pasa. Rezulta contradictie.

Revelionul l-am facut acasa, iar o parte din mine a regretat, alta a fost foarte multumita. Cat despre ce am facut în 2013... Înca un an. Si mai vreau. De-abia astept sa treaca astea doua luni. 4 ani ma asteapta; Intrat la liceu. Mierea si laptele s-au dus si mi-am dat seama ca sunt peste tot idiotii. Secretul e sa îi ignori pe cat poti ca sa nu te strofoci;

Am început sa fac glume pe seama mea si asta e foarte bine. Daca eram în stare sa plang cand îmi spuneai ceva de nasul meu, acum încep sa rad si sa-ti spun ca ai drepate, dar ca esti un mare idiot superficial ca îti pasa mai mult de asta decat de orice altceva din ce sunt. A, da, si am încept sa îmi îndragesc mainile. Chiar daca au dimensiunile unor maini de copil de 10 ani, ma simt bine cu ele. Si mi-e drag de ele cand vad ca nu o sa pot niciodata sa îmi gasesc manusi potrivite pentru ca am degetele mult prea mici.

Am organizat Blogmeet-ul de anul asta. Si sunt foarte mandra. Mi-am mai învins putin din timiditate. Nu ma mai cred super-inferioara. Ma cred mai putin inferioara, daca pot sa formulez asa; M-am îndragostit. Si îmi trebuia asta mult de tot dupa prostia de acum doi ani. Ma simt fericita. Foarte fericita; Organizata tot nu am reusit sa devin, dar mai e timp;

Am cunoscut-o pe Maria, ca tot mi-am amintit de postul de acum un an; Nu am reusit sa ajung la nationala la romana, dar nu e timpul pierdut; Am dat de 9gag. Si chiar daca nu pot sa votez pentru ca nu am facebook si nu o sa-mi fac vreodata, m-am indragostit de site-ul asta.

Am slabit. Cu tot cu a mea necrutatoare cura de rosii. Si sunt mandra de mine; Dorm mai mult si nu mai am crizele alea de anxietate cand vomam din ora în ora; Ma descurc bine la liceu. Mai putin la chimie, da; Cam atat în linii mari. Anul asta vreau sa ajung în Vama. Poate poate.

1 comment:

  1. Scuza-ma ca te intreb dar am impresia(poate gresita) ca acest blog nu ti-a apartinut de la inceput...cel putin nu acest nume.Stiu ca acum vreo 2 ani il citeam si era un domn care scria.Posta foarte multe melodii blues.Ce s-a intamplat?Te rog sa ma scuzi daca incurc lucrurile...insa sunt curioasa.

    ReplyDelete