Despre Oameni

Mai exista oameni frumosi? Da, eu cred ca mai exista. Mereu am incercat sa ma inconjor de oameni frumosi. Crezusem ca am reusit, dar cand ma asteptam mai putin imi dadeam seama ca ma inselasem oarecum. Oamenii frumosi sunt pretutindeni, trebuie doar sa deschizi ochii si sa ii vezi. Ieri, in metrou erau doi batranei, ea pe scaun, el in picioare, langa ea, protector, iar ea ii aranja cu multa grija manecile sacoului, ca sa nu se vada camasa.

M-am ridicat si i-am spus: "Stati aici, in locul meu" si, surprinzator, el a raspuns: "Nu, nu, multumesc, stau aici ca sa fiu aproape de ea." Inca exista oameni care te impresioneaza si iti schimba ziua. Mai zaresti prin Cismigiu vreo doi batranei care merg agale, tinandu-se de mana si amintindu-si cum a inceput povestea lor de dragoste.

Si, mai ales, iubitul meu este un om frumos pentru ca ochii lui sunt plini de speranta si dragoste, iar acea stralucire nu dispare niciodata. Doar in bratele lui sunt implinita si cand suntem impreuna avem tot ce ne dorim; si doar gandul ca seara ma va gasi in bratele lui ma face sa imi pastrez linistea si rabdarea. Pentru ca el e dragostea mea... cea mare. Si asa va fi mereu.

1 comment:

  1. Un post frumos..simplu și cu foarte mult feeling!
    Mai vizitam..seara faina!

    ReplyDelete