Student din Provincie

Io inteleg studentia. Pe bune, chiar o inteleg pentru ca am trecut si eu prin ea. Bei juma de bani in primul weekend, si restul lunii stang vartos din buci, te imprumuti la o colega si fumezi de pe unde apuci. Dar, pe bune, wtf is that shit? Studentii de pe pagina aia, traitorii la camin, sunt o specie aparte. Antipatica pana la sfantul si inapoi. Niste ingalati nesimtiti si elitisti. Si le place asa.

Astia au facut din regie un cartier. Cu o mie de pizzerii, cosmetica, xeroxuri si o industrie underground de casti de copiat. Supermarketuri, cluburi cu muzica de cacat, cabinet medical si ce pnm o mai fi pe acolo. Biliard si bowling, na, ca trebuie. Da' sa dai anunt pe nush ce grup gen "vand adidasi exclusiv regie"? Wtfuck man? Ti-e lene sa te duci pana la unirea la Mc? N-ai 2 calatorii sa ajungi la spring la universitate? Hai da-o-n scula de treaba, ca exagerezi.

Si nu e singurul. Au astia campanie cu mancaruri studentesti. Si apar tot felul de retete, ma rog, nu contest, ce se fac in conditii precare, de fara gaz/aragaz. Da sa lasi sa se inteleaga ca ai un salam vechi in frigider, ca ti tii cartofii sub pat, nici macar pe geam, sau balcon, depinde cat de boss esti... sa nu faci un cacat de curatenie prin rahatul ala de camera 3/2... sa lasi totul imprastiat, si totul sa se invecheasca depaseste deja limita mea personala de bun simt. Ma enerveaza pe mine cum se dau mari, chipurile, ca au gasit o rosie pe polita. mars, ma, de cacacios rafatat, ai dat si tu de libertate si acu iti tii chilotii pe frigider, te pomeni.

Ba, cum plm sa zici ca faci mancare cu cascavalul de acu' 2 pachete, si ca tii orezul in dulapul de haine? Cum sa zici ca folosesti paine veche si ii iei colegului si ulei, si muschiul feliat? Deja... suna a anul 1, nesimtirea aia ingenua, si lenea aia. Daca nu sta ma-ta pe tine, mortii tai de copchil. Ce plm o fi asa mare mandrie sa stai la camin? Am stat un an prin Belvedere. Curat luna. Balcon, wc in camera, frigider, tv, dush, lux, coaie. Si patul de sus, o nebunie. Dar imi lipsea ceva. Stii ce?

Intimitatea, in plm. Nu puteam sa ma foot decat pe programari, si cu frica, ca se balabanea drecu patul ala. Io n-am putut. nu sunt genul care sa faca mui in scari si sa si-o ia pe bancheta din spate. Sufar de lene sexuala. Nu, nu stau intinsa. Dar vreau sa nu-mi intre aschii in fund, sa nu mi se ia varul pe bluza, sa nu mi vada nimeni pasarica din intamplare. Cred ca sunt pudica, la o adica. Noroc ca avea Alex casa, de puteam sa ma desfasor ca hartia igienica rostogolita de sub perna, cand hatzanam mai tare patul. De asta or fi asa multe proaste in facultati. Nu's futute indeajuns. Ca stau la camin. Domnisoarele lu' ma-sa.

No comments:

Post a Comment